CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Studio za ugradnju i geliranje noktiju

Gelirani nokti su fleksibilni i izdržljivi te ljepši i privlačniji.

Stručni smo, certificirani, brzi i efikasni s uslugom! Naručite se već danas!

geliranje noktiju, umjetni nokti proces ugradnjeVrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, pouzdanost i garancija usluge su naši prioriteti u poslovanju. Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente.

 

Umjetni nokti daju nevjerovatan izgled ruku i samih noktiju.

Nevjerovatno koliko nokti mogu učiniti da cijele ruke izgledaju nježne i njegovane. Sveukupni izgled je prekrasan. Ugradnjom nokti rješavaju se problemi poput lomljivih noktiju, griženje noktiju i noktiju koji se listaju.

Vlasnica Blaženka Hećimović posjeduje certifikat od Alessandro International Academy za obavljanje geliranja noktiju i ugradnju umjetnih nokti.

Alessandro je njemačka tvrtka koja osigurava najveću kvalitetu proizvoda za izradu gela za nokte, koji su fleksibilni i otporni, te puno duže traju od ostalih gelova na tržištu.

 

 Nokti trebaju izgledati prekrasno da bi sveukupni dojam neke osobe bio lijep.

geliranje noktiju djelatnica

Nokti nam pokazuju i samu higijenu i urednost neke osobe. Ako nokti i kožica oko nokta nisu uređeni, sami dojam je loš i neuredan izgled žene.

Gelirani nokti su fleksibilni i izdržljivi te se moraju održavati kao i sve u životu želimo li da budu lijepi i zdravi. Geliranjem štedimo na vremenu, jer je dovoljno urediti ih jedanput mjesečno, a ako nisu gelirani svi znamo da nam svakodnevno uređivanje oduzima naše dragocjeno vrijeme što je puno više od sat vremena mjesečno.

Zašto nam klijenti poklanjaju svoje povjerenje?

- Garantiramo kvalitetu usluge!

- Koristimo najbolje preparate!

- Točni smo u naručivanju!

- Omogućen vam je besplatan parking!

- Ambijent je diskretan i ugodan!

- Imamo ljubazno i educirano osoblje!

 

Cjenik geliranja noktiju možete pogledati ako stisnete ovdje: Studio za nokte cijene.

geliranje noktiju ugradnja umjetnih noktiju procesGeliranjem štedimo na vremenu, jer je dovoljno urediti ih jedanput mjesečno, a ako nisu gelirani svi znamo da nam svakodnevno uređivanje oduzima naše dragocjeno vrijeme što je puno više od sat vremena mjesečno.

Nazovite odmah i zakažite termin:

mob: +385 (091) 795 18 32

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

TOP