FORGOT YOUR DETAILS?

Studio za nokte

Geliranje noktiju i umjetni nokti!

geliranje noktiju, umjetni nokti proces ugradnjeUvažavamo klijente, stručni smo (certificirani), brzi i efikasni s uslugom. Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, pouzdanost i garancija usluge su naši prioriteti u poslovanju. Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente.

Stalna edukacija nove tehnike ugradnje i geliranja noktiju omogućuju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo njegovanih ruku.
Geliranje noktiju je dugotrajni posao koji zahtijeva, veliki trud, visoku kvalitetu materijala i educiranost osoblja. Nakon ugradnje nokat mora estetski dobro izgledati biti dugotrajan i čvrst.

Ugradnjom nokti rješavaju se problemi poput lomljivih noktiju, griženje noktiju i noktiju koji se listaju.

Vlasnica Blaženka Hećimović posjeduje certifikat od Alessandro International Academy za obavljanje geliranja noktiju i ugradnju umjetnih nokti.
Alessandro njemačka je tvrtka, koja se pozicionirala u svijetu kao vodeća profesionalna kuća u njezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za njegu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za ugradnju nokti.

Ova njemačka tvrtka osigurava najveću kvalitetu proizvoda za izradu gela za nokte, koji su fleksibilni i otporni, te puno duže traju od ostalih gelova na tržištu.

P.S.  Kao dokaz kvalitete i naše stručnostii dajemo na uvid  Alessandro International Academy certifikat.

alessandro umjetni nokti diploma, stručno obučeno osoblje za geliranje noktiju
Umjetni nokti daju nevjerovatan izgled ruku i samih noktiju. Nevjerovatno koliko nokti mogu učiniti da cijele ruke izgledaju nježne i njegovane. Sveukupni izgled je prekrasan.

Žene su spremne koristiti svakakve preparate, kreme i tretmane raznim aparatima ne razmišljajuči da bez lijepih noktiju nemogu nikako imati niti lijepe ruke.

Nokti trebaju izgledati prekrasno da bi sveukupni dojam neke osobe bio lijep. Nokti nam pokazuju i samu higijenu i urednost neke osobe. Ako nokti i kožica oko nokta nisu uređeni, sami dojam je loš i neuredan izgled žene.

Gelirani nokti su fleksibilni i izdržljivi te se moraju održavati kao i sve u životu želimo li da budu lijepi i zdravi. Geliranjem štedimo na vremenu, jer je dovoljno urediti ih jedanput mjesečno, a ako nisu gelirani svi znamo da nam svakodnevno uređivanje oduzima naše dragocjeno vrijeme što je puno više od sat vremena mjesečno.

 

VRH